Bezoek de samenkomst of bekijk de livestream

Live te volgen op Youtube!

Gemeentezorg

Omzien naar elkaar en alle leeftijden! 

Kinderkerk de Parels

Doe gezellig met ons mee!


Over Bethel Harlingen

Ons DNA

Bethel Harlingen is opgericht op 6 januari 1902 en is aangesloten bij de Unie van Baptisten gemeenten in Nederland.

 

Bethel betekent 'Huis van God' en zo is Bethel Harlingen al meer dan honderd jaar een stabiele ontmoetingsplaats waar mensen in contact komen met de levende God. Dat contact met God vindt plaats doordat mensen Jezus hebben leren kennen.

 

Bethel Harlingen is daarom ook een 'Huis van Hoop'. Bij Jezus vinden mensen al eeuwenlang hun doel en bestemming voor het leven. Hij is eeuwig actueel!

 

Tevens is Bethel Harlingen 'Huis van Nu' wat wil zeggen dat wij leven in de tijd dat de Heilige Geest Zijn werk op aarde aan het doen is en dat Hij ook aansluit bij de tijd waarin wij leven. Wij zijn dan ook eigentijds in onze uitingen en vormen, waarbij de aloude boodschap onveranderd blijft.

 

Bethel Harlingen is een gemeenschap van enthousiaste gelovigen van alle leeftijden. Wij worden vaak omschreven als een warme gemeenschap waar men betrokken is op elkaar en waar men Jezus wil volgen in alles wat Hij onderwezen heeft.

 

Vanuit die passie voor Jezus is het ons verlangen dat steeds meer mensen uit Harlingen en omgeving kennismaken met God en de relevantie van een relatie met Jezus gaan ontdekken. Daarom geloven wij dat je bij ons ook thuiskomt.

 

Kom eens langs op zondag!

 Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

Mathes 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling