Specials 2023

Speciaal voor jou!

Voor God is ieder mens uniek en speciaal. Hij wil dan ook niets liever dan contact met jou hebben!
In Bethel Harlingen hebben we daarom een aantal Specials ontwikkeld voor een breed publiek. Onze specials hebben, de naam zegt het al, altijd een speciaal element een inspirerende spreker, bijzondere artiest of groep of een actueel en boeiend thema.
 
Op zaterdag 15 april is er in de Bethel kerk Harlingen een kinderspecial.
 

Nodig jij je vriendjes en vriendinnetjes uit om ook te komen?
 

We mogen zaterdag 15 april een kijkje nemen in het laboratorium van professor Cool. Hoe cool is dat? Professor Cool demonstreert in de Bethel op de lanen 65 zijn nieuwste uitvindingen aan ons. De voorstelling is een interactieve zoektocht vol grappige voorvallen, werkende en niet-werkende uitvindingen, rare aanwijzingen, goocheltrucs en liedjes.

 

Professor Cool ontdekt dat de waarheid heel anders is dan hij dacht en leert hij samen met de kinderen dat het niet gaat om wat anderen over je zeggen, maar dat iedereen een talent heeft gekregen van God! De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De deuren gaan open om 14:45. De voorstelling begint om 15:00 en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wanneer: zaterdag 15 april

Waar: Bethel, Lanen 65, Harlingen

Wie: Kinderen van 4 tot 12 jaar

Toegang: Gratis! Inclusief coole verrassing aan het einde

Hoelaat: Inloop om 14:45 we starten om 15:00

 

 Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

Mathes 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling