Kindervoorstelling Het Geschenk door 'Deksels Theater'

20 oktober 2022

Op zaterdagmiddag 5 november organiseren wij weer een leuke kindervoorstelling. Na het succes van het poppentheater en goochelaar zijn het nu twee clowns die een leuke act opvoeren voor de kinderen van 4 tot ongeveer 11 jaar. 

 

De voorstelling
Het Geschenk is een vrolijke clownsvoorstelling met veel vaart, humor en visueel spektakel. Pier en Plut geven elkaar cadeaus, omdat ze beste vrienden zijn. Dan staat er een enorm groot cadeau voor de deur. Van wie zouden ze dit gekregen hebben? Dit zal wel van een hele Grote Vriend zijn! Naast het leuke verhaal worden en liedjes gezongen. Al met al een superleuke middag!

 

Informatie

 

Toegang: GRATIS
Tijd: 15:30 (inloop 15:00)
Locatie: Bethel, De Lanen 65, Harlingen
Duur: Ongeveer 60 minuten

 

 

 

Deksels Theater

Deksels! Theater bestaat uit acteur en clown Arthur Pirenne en theaterdocent en clown Jan-Willem Plutschouw. Samen vormen zij Deksels! Theater.  Een clownsduo dat de boel op de kop zet, en u opnieuw laat kijken naar het alledaagse. Deksels! Theater staat garant voor kwaliteit, een strakke vormgeving, interactie met het publiek, makkelijke inzetbaarheid en voornamelijk fysiek theater met vaart en inhoud.

 

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling