Kerstnachtdienst 'Feliz Navidad' op 24 december met Jikke Smeding & Band

14 december 2021

Bethel Kerstnachtdienst met Jikke Smeding & Band

 

Ben je tussen al de kerstdrukte op zoek naar rust en zingeving? Voel je diep van binnen dat kerst meer is dan alleen samen eten en versiering? En blijkt de wereld je dit niet te kunnen bieden? Schakel dan in op 24 december tijdens de kerstnachtdienst en luister welke boodschap er deze avond ook voor jou vertelt zal worden.

 

Feliz Navidad
De dienst begint om 21:00 uur en zal onder leiding staan van voorganger René Millenaar. Dit jaar gaat Millenaar het hebben over ‘Feliz Navidad, de weg naar een écht gelukkig kerstfeest’ de promotieposter bevat een gesloten doosje die wordt beschenen door een helder licht. Tijdens de dienst zal duidelijk worden waar het doosje voor staat en wat er in het doosje zit….weet jij het al?

Smeding Muziek
Naast de samenzang van een aantal prachtige kerstliederen zal Jikke Smeding & Band de dienst extra kleur geven met een eigen repertoire. Het belooft weer een prachtige kerstviering te worden en iedereen is van harte uitgenodigd en ook welkom om in te schakelen via ons youtube kanaal.

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling