Goochelen in de Kerk met Elmar Hofstee: Kinderspecial!

25 september 2023

Zaterdag 14 oktober organiseren we weer een special voor de kinderen. Dit keer voor de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Goochelaar Elmar Hofstee heeft al eerder een ontzettend leuke show gegeven in de Bethel. Dit keer komt hij met een andere voorstelling naar Harlingen.

 

In de voorstelling hebben we het over water! En water heb je natuurlijk in allerlei vormen. Damp, vloeibaar en ijs. In de Bijbel wordt veel over water gesproken. Bijvoorbeeld wanneer Mozes door de rode zee gaat met het volk Israƫl of wanneer Jezus wat water in wijn veranderd!

 

Maar  er staan ook verhalen in waarbij water best wel spannend is. Bijvoorbeeld als er storm op het water is en de discipelen zitten in een klein bootje. Op dat moment is het water best wel spannend! Jezus noemt zichzelf het levende water. Aan Hem heb je genoeg! Dat staat centraal tijdens deze kleurrijke en interactieve voorstelling. Nodig daarom je vriendjes en vriendinnetjes uit of kom gezellig met de kleinkinderen naar deze leuke voorstelling. We beginnen zaterdag 14 oktober om 15:30 en de toegang is gratis! De deuren gaan open om 15:15.

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

Matheüs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling