Jongerendienst met Stronglife spreker Jeroen voor 't Hekke

12 mei 2022

Stronglife helpt tieners groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Want als tieners vragen hebben, zoeken ze online. Daarom maken wij elke week een video en gaan wij live op Instagram. Op deze manier beantwoorden we hun geloofsvragen, leren we ze hoe de Bijbel vandaag de dag nog steeds relevant is en geven we ze een kijkje in het geloofsleven van christelijke artiesten en sprekers. 

 

Stronglife wil bouwen aan een generatie van christelijke jongeren die vanuit een levende relatie met Jezus Christus de smaakmakers van de maatschappij zijn. Een generatie van christelijke jongeren die de cultuur verandert in plaats van dat de cultuur hun verandert.

Wij zien dat veel christelijke jongeren met vragen zitten. Vragen over geloof, over vriendschappen, over relaties. Maar ze zitten niet alleen met vragen: Veel tieners en jongeren hebben ondanks hun jonge leeftijd al veel meegemaakt. Voor veel van deze jongeren is het een te hoge drempel om op iemand af te stappen. Ze vinden het lastig om vragen te stellen of om over hun problemen, pijn of verdriet te praten. Deze jongeren willen wij de mogelijkheid geven om via onze video’s en de persoonlijk online gesprekken een antwoord te vinden op hun vragen. We willen ze opbouwen en toerusten zodat ze sterk in het leven komen te staan en groeien in hun geloof.

— Jeroen en Chantal voor ‘t Hekke

Zondag 22 mei komt de oprichter van deze stichting spreken in Harlingen. Ook voor zijn komst naar de Bethel heeft Jeroen een video gemaakt die binnenkort op de facebookpagina van de bethelkerk te vinden is. Kom je ook? De dienst begint om 10:00!

 <<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling