Jongerendienst met Simon van der Kooij met thema: Compleet gelukkig

31 januari 2022

Simon van der Kooij stelt jongeren de vraag: Wat is geluk?

 

Harlingen – 27 januari 2022 Compleet gelukkig zijn, dat willen we allemaal toch? Als je kijkt op Insta en Facebook lijkt het soms wel of iedereen al gelukkig is.. Maar als je die vraag voor jezelf gaat beantwoorden moet je eerst weten: wat is geluk precies? Aan de hand van een quiz gaat Simon samen met jou op ontdekking over dit thema. Hij staat stil bij de kenmerken van geluk en wat geluk vooral niet is. Tijdens de overdenking met de naam ‘Compleet gelukkig’ kijkt Simon naar wat er in de Bijbel staat over geluk en wat God hier mee te maken heeft. Is geluk een doel op zich of zit het misschien anders?

 

Kom dus 13 februari om 10:00 naar de Lanen 65. Heb je vrienden of vriendinnen die ook nieuwsgierig zijn naar het antwoord op deze vraag? Neem ze gezellig mee. Voor alle jongeren (en ouderen die zich heel jong voelen) is er een leuke gadget. De dienst is ook te volgen via de Bethel Livestream op Youtube.

 

 

Simon van der Kooij is binnen de Bethel geen onbekende. Hij heeft in het verleden als muziekcoach workshops gegeven aan het muziekteam van de Bethelkerk. Van der Kooij spreekt regelmatig binnen verschillende baptistenkerken in Friesland.

 



<<< Overzicht

Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn leerlingen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd.

MatheŘs 28:19 - Nieuwe Bijbelvertaling